Tresort

Vi tilbyr et bredt utvalg av standard tresorter for våre trapper, inkludert eik, ask, bjørk og valnøtt. Vi har også tilgang til mange andre tresorter etter behov.

Overflate

Vi tilbyr et mangfold av standardfarger for ulike typer treverk til våre trapper. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, trenger du ikke å bekymre deg. Vi har muligheten til å skanne fargen på parketten din og tilpasse trappen for å matche nøyaktig. Ta gjerne kontakt med oss for å utforske flere alternativer og få den perfekte fargen til din trapp

Stusstrinn

Vi tilbyr følgende stusstrinn-alternativer for våre trapper:

 1. List under trinnet: Sikring og åpent løsning.
 2. Tett MDF: Holdbare stusstrinn i tett MDF.
 3. Tett treverk (22 mm): Solid og naturlig finish.
 4. Tett treverk (40 mm): Ekstra styrke og holdbarhet.

Spiler:

 • Velg fra vårt utvalg av spiler.
 • Mulighet for å bestille spiler etter dine egne ønsker.

Søyler:

 • Velg fra vårt utvalg av søyler.
 • Mulighet for å bestille søyler etter dine egne ønsker.

Håndløpere:

 • Velg fra vårt utvalg av håndløpere.
 • Mulighet for å bestille håndløpere etter dine egne ønsker.

Belysning

Vi tilbyr integrert belysning for trappen din. Vi har flere forskjellige måter å montere belysning på, som inkluderer:

 1. Belysning i håndløperen: Vi kan integrere LED-belysning direkte i håndløperen, noe som gir en subtil og stemningsfull effekt langs trappen.
 2. Belysning under trapetrinnene: Vi kan montere LED-striper eller spotlights under hvert trinn for å skape en elegant og funksjonell belysning. Dette bidrar til å gi ekstra synlighet og sikkerhet når du bruker trappen.
 3. Belysning på siden av trappetrinnene: Vi kan også plassere små spotlights eller belysningspunkter på siden av hvert trinn for å lyse opp trappen og skape en visuelt tiltalende effekt.

Vårt erfarne team vil veilede deg gjennom valgprosessen og hjelpe deg med å finne den belysningsløsningen som passer best for dine preferanser og trappens design.