Pristilbud prosjekt

Når en kunde viser interesse for å bestille en trapp, avtaler vi en møtetid enten via nettet, telefon eller i vårt lokalet. Målet med møtet er å få en god forståelse av kundens stilpreferanser og sikre at prisen tilpasses deres behov. Innen 1-2 arbeidsdager etter møtet vil kunden motta et pristilbud samt en 3D-tegning. Det kan være noen små justeringer som må gjøres, og etter at eventuelle korrigeringer er gjort, går vi videre til neste fase, som er oppmåling.

Oppmåling

Vi legger stor vekt på teknologi for å effektivisere arbeidsprosessen og redusere risikoen for feil. Når det gjelder oppmåling, benytter vi oss av 3D-laserskanning, som gir oss presise målinger selv i utfordrende trapperom. Disse målingene blir deretter integrert i programvaren sammen med 3D-tegningen, slik at trappen kan tilpasses nøyaktig til de oppmålte målene.

Ved å bruke 3D-laserteknologi kan vi sikre at trappen blir skreddersydd etter de eksakte dimensjonene som ble tatt under oppmålingen. Dette bidrar til å minimere eventuelle feil og sikrer at trappen passer perfekt inn i ditt rom

Produksjon

Etter at prosjektet er godkjent og bearbeidet, blir det sendt til produksjon. Produksjonstiden varierer avhengig av flere faktorer, inkludert typen trapp og de spesifikke komponentene som brukes. Generelt sett kan produksjonstiden være alt fra 2 uker og oppover.

Det er viktig å merke seg at tiden kan variere avhengig av kompleksiteten og tilpasningene som kreves for hver enkelt trapp. Noen trapper kan kreve spesialtilpassede eller unike komponenter som kan ta lengre tid å produsere.

Vi jobber imidlertid alltid for å holde produksjonstiden så kort som mulig, samtidig som vi opprettholder vår høye kvalitetsstandard. Vi vil holde deg oppdatert om fremdriften og gi deg en estimert leveringstid basert på ditt prosjekt.

Montering

For å sikre trappene mot eventuelle skader som kan oppstå under lagring og for å optimalisere plass hos kundene, har vi besluttet å oppbevare trappene på vårt eget lager frem til monteringsdatoen. Levering og montering vil starte samme dag som avtalt, og varigheten avhenger av prosjektets omfang.

Vi streber etter å fullføre levering og montering så effektivt som mulig, og vanligvis tar det bare én dag. Imidlertid kan tiden variere avhengig av prosjektets kompleksitet og størrelse. Vi vil sørge for å gi deg en mer nøyaktig tidsramme basert på ditt spesifikke prosjekt.

Ved å lagre trappene på vårt lager til monteringsdatoen, sikrer vi at de er i optimal tilstand og klar til å bli installert i henhold til planen.