Tjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert:

  1. 3D-måling: Vi bruker avansert teknologi for å utføre nøyaktige 3D-målinger av trappen og omgivelsene. Dette sikrer en presis tilpasning og optimal utnyttelse av plassen.
  2. Beneplater på spesialmål: Vi kan produsere beneplater etter spesifikke mål og tilpasse dem til dine behov. Dette gir en skreddersydd og sømløs finish til trappen.
  3. Skreddersydde bordprosjekter: Vi tar også på oss forskjellige bordprosjekter og kan lage skreddersydde bord etter dine ønsker og behov. Vårt dyktige team sikrer høy kvalitet og godt håndverk i hvert prosjekt.
  4. Spilervegger: Vi har ekspertise i å konstruere spilervegger, som er en populær og stilfull løsning for å skape et unikt preg på trappen og interiøret.

Hvis du ikke finner det du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Vi er glade for å samarbeide med deg for å utforske mulighetene og realisere ditt prosjekt.

Benkeplater

Vi tilbyr skreddersydde benkeplater etter spesifikke mål, slik at de passer perfekt til ditt kjøkken eller arbeidsområde. Vårt utvalg inkluderer benkeplater i ulike tresorter, og vi kan skaffe deg den trearten du foretrekker. I tillegg til våre skreddersydde benkeplater, har vi også et utvalg av standard benkeplater tilgjengelig i vår butikk. Utforsk vårt sortiment for å finne den perfekte benkeplaten som passer dine behov og ønsker. Vårt team er klare til å hjelpe deg med å velge den rette benkeplaten for deg.

Bord prosjekter

Vi spesialtilpasser bordprosjekter etter dine behov og stilpreferanser. Enten du trenger et spisebord, et skrivebord eller et annet type bord, kan vi lage det perfekte bordet for deg. Du har muligheten til å velge den tresorten du ønsker, slik at bordet harmonerer med resten av interiøret ditt. Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg for å sikre at bordet blir skreddersydd etter dine spesifikasjoner, og vi vil sørge for å levere et kvalitetsprodukt som er både funksjonelt og estetisk tiltalende. Ta kontakt med oss for å starte ditt bordprosjekt og skape et unikt stykke møbel som passer perfekt til ditt hjem eller kontor.

Spilevegg/akustisk vegg

Vi tilbyr løsninger for akustiske vegger og spilevegger, og vi tar oss av prosjekter med tilpasning etter dine behov. Vårt fokus er å skape et resultat som optimaliserer akustikken i rommet ditt. Ta kontakt med oss for å diskutere dine prosjekter og la oss hjelpe deg med å skape et rom med bedre lydkvalitet og en stilfull design.

Andre tjenester

Vi tilbyr også følgende tjenester:

  • Møbelsnekkertjenester: Skreddersydde møbler og snekkeroppdrag.
  • Behandling av treoverflater: Beskyttelse og forbedring av treoverflater.
  • 3D-måling: Nøyaktige målinger og tilpasning av produkter.

Trenger du hjelp med en jobb eller har spørsmål om ditt prosjekt? Kontakt oss via skjemaet under eller på telefon: +4741287309. Vi står klare til å hjelpe deg!

Kontaktskjema